Skinny la consumul de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați și cu conținut scăzut de grăsimi
Ce se întâmplă de fiecare dată când susțineți un test de un an? diete cu conținut scăzut de carbohidrați față de dietele cu conținut scăzut de grăsimi? Mass-media erup, până la urmă. În cazul cercetărilor actuale apărute din universitățile Johns Hopkins și Tulane, care au confirmat că dietele cu conținut scăzut de carbohidrați au avut performanțe mai mari la aproape orice potențială metrică, frenezia mediatică a fost practic palpabilă. Cu toate acestea, ancheta a prezentat de fapt titlurile pe care le-au difuzat? Titlurile, în general, nu raportează povestea completă, nici măcar pe site-ul nostru web, așa că este esențial să aruncăm o privire la ceea ce aceste eseuri ne spun literalmente, iar asta uneori necesită ore de studiu și analiză. Cei mai mulți dintre noi nu au timp să testeze acest lucru, totuși, din fericire, există consultanți care pot descrie informațiile pentru noi. Și tocmai asta am realizat aici.
Kamal Patel este cofondatorul Look at.com, unul dintre cele mai mari active de analiză a dietei de pe web. Scrie despre dietă de peste 20 de ani, așa că este mai conștient de sine în ceea ce privește subiectul decât influențatorii Instagram care oferă abordarea lor plină de înțelegere a acestei cercetări sau jurnaliștii care încearcă să o analizeze.
Acest text elimină orice jargon din documentul de analiză și îl prezintă într-un mod pe care oricine îl poate percepe; În acest fel, veți fi înarmați cu informațiile data viitoare când fratele sau unchiul dvs. de la sală va încerca să vă spună un lucru care nu este în mod flagrant adevărat.
Dietele cu conținut scăzut de carbohidrați și cu conținut scăzut de grăsimi sunt unele dintre regimurile de consum mai moderne, așa că este esențial să știi ce este real și ce nu este despre ele.
Să aruncăm o privire la câteva mâncăruri importante și să vedem cum se aplică regimului tău alimentar.