Blog Details

Culturism - Culturismul.ro > Fitness > Sarac in carbohidrati sau sarac in grasimi? Examinați spune că este într-adevăr de înaltă calitate în exces
Sarac in carbohidrati sau sarac in grasimi?  Examinați spune că este într-adevăr de înaltă calitate în exces

Sarac in carbohidrati sau sarac in grasimi? Examinați spune că este într-adevăr de înaltă calitate în exces

Dietele tipice au identificat în mod obișnuit carbohidrații sau grăsimile ca principalul vinovat în creșterea epidemiei americane de probleme cu greutatea. Adepții Atkins și keto vă vor spune să reduceți carbohidrații și să vă concentrați asupra grăsimilor pentru a debloca ceea ce este important pentru pierderea rapidă în greutate. Apoi, sunt cei care susțin că trebuie să minimizați grăsimile din programul dvs. de slăbire pentru a slăbi.

Există o serie de cercetări pentru a susține fiecare afirmație, cu toate acestea, o nouă evaluare de la Harvard a constatat că, după cum se spune vechiul zical, probleme de înaltă calitate mai mari decât cantitatea . Cercetarea, tipărită în JAMA Inner Drugs, a constatat că consumul mai multor macronutrienți siguri nu a crescut amenințarea cu moartea unei persoane, cu toate acestea consumând variații nesănătoase ale acestora.

În special, cercetătorii au descoperit că consumul unui program „sănătos” de scădere în greutate cu conținut scăzut de carbohidrați, unul plin de proteine ​​pe bază de plante și grăsimi nesaturate, a scăzut mortalitatea din toate cauzele oamenilor. Amenințare de 9% Cu toate acestea, dietele bogate în proteine ​​animale și grăsimi saturate au fost legate de o creștere de 7% a amenințării cu mortalitatea.

Pentru cei care urmează un program de scădere în greutate cu conținut scăzut de grăsimi, vor dori să rămână cu cereale integrale și legume fără amidon, ceea ce reduce pericolul general de mortalitate cu o 11% Consumând carbohidrați de calitate slabă, cum ar fi pâinea albă și gustările cu zahăr, vă va crește riscul de deces din toate cauzele cu 6%, au descoperit cercetătorii.

„Discuția despre sancțiunile de sănătate ale dietelor cu conținut scăzut de grăsimi sau cu conținut scăzut de carbohidrați este esențial discutabilă, cu excepția faptului că sursele de grăsimi sau carbohidrați ale meselor sunt descrise clar.” Zhilei Shan, cercetător postdoctoral în Divizia de Vitamine din Harvard și principalul creator al cercetării, menționat într-un comunicat.

Aproape 40.000 de adulți americani au fost examinați între 1999 și 2014 pentru cercetare, cu verificări periodice efectuate de cercetători. În timp ce mai mulți adulți au urmat diete cu conținut scăzut de carbohidrați sau cu conținut scăzut de grăsimi, dietele în sine nu s-au îmbunătățit și nu și-au redus amenințarea cu mortalitatea.

„Aceste constatări sugerează că asocierile dietelor cu conținut scăzut de carbohidrați și cu conținut scăzut de grăsimi cu mortalitatea pot depinde de sursele standard și de mesele de macronutrienți”, au scris autorii investigatia.

Această cercetare nu infirmă în esență beneficiile raportate ale dietelor cu conținut scăzut de carbohidrați sau cu conținut scăzut de grăsimi, totuși implică faptul că gătitul unui fel de mâncare cu șuncă și ouă și numindu-l „ceto” ar putea nu fi una dintre cele mai bune idei.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required