Blog Details

Culturism - Culturismul.ro > Fitness > Informații de supraviețuire în carantină pentru cei care mănâncă mai ales plante
Informații de supraviețuire în carantină pentru cei care mănâncă mai ales plante

Informații de supraviețuire în carantină pentru cei care mănâncă mai ales plante

În cazul în care programul dvs. de scădere în greutate este total sau în principal vegetal. de probleme, cu atât mai mult suntem forțați să rămânem în carantină din cauza teribilului nou coronavirus.

De exemplu, ce se întâmplă dacă magazinele alimentare se închid și, de asemenea, ești obligat să înghiți și să mănânci spam vechi de zeci de ani în cabinet? Sau, mai rău, ați luat în considerare ce articole de la colegul dvs. de cameră ați mânca, trebuie să fiți forțați să vă transformați într-un zombie complet. (Specialiștii recomandă mai întâi să consumați tampoane de grăsime, în cel mai bun mod).

Vestea excelentă este că trebuie doar să vedem dovezi că societatea s-a cufundat în acest tip. de haos (dar). Deci, de ce să nu reîncărcați toate gustările pe bază de plante înainte de atunci? Acest lucru vă poate ajuta să determinați must-have-urile pe care le-am înrolat pentru a-l ajuta pe tipul care a formulat Past Burger: bucătarul superstar (Invoice Gates, Ellen Degeneres, Paul McCartney și Ron Howard sunt câțiva dintre cumpărătorii dvs.) și co-fondatorul Great Foods, bucătarul-șef Dave Anderson. .

Mai jos sunt enumerate nevoile pe bază de plante pe care trebuie să le aveți în cămară pentru a depăși această carantină.

1 din 4

Mănâncă-ți legumele!

„Pentru produsele perisabile, trebuie să aveți niște legume; încă o dată, elementele fundamentale precum ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, ghimbirul, verdeața și ierburile contemporane merg departe de un punct de vedere nutrițional și actual, atât de multe variații și inspirații culinare ”, spune Anderson. .

Recomandați combinarea acestora cu coji excelente de porc fără porc (preparate cu mazăre și proteine ​​din orez).

„Puteți, de asemenea, să le măcinați și să le folosiți ca pâine pentru absolut orice puteți lua în considerare: tofu, ogi anali din carne pe bază de plante, legume precum conopida sau dovleceii. Au mult mai multă aromă decât făina sau pesmetul, de obicei sunt ambalate cu proteine ​​”.

2 din 4

Natalia Lisovskaya

Protejați-vă produsele

Vă pare familiar acest caz? Cumpărați o mulțime de produse și, indiferent de eforturile depuse, unele dintre ele sunt nesănătoase. Aceste banane trec cu vederea scopul de a face pâine cu ele, iar grămada dvs. de avocado arată ca o creatură de pe altă planetă. Cum stai departe de asta?

Primul sfat al lui Anderson: stai departe de congelator. „Produsele mele nu ajung NICIODATĂ în congelator”, spune el.

„Pentru a prelungi durata de valabilitate a produselor, sunt un mare fan al strategiilor de conservare a școlii vechi. precum decaparea, fermentarea, conservarea etc. „, continuă. „După ce am aflat că am legume pe care aș vrea să le folosesc rapid, voi face o murătură rapidă; acest lucru funcționează bine pentru probleme precum ceapa, castraveții, sfecla, morcovii, varza de Bruxelles etc. Pentru lucruri precum varza sau conopida sau ciupercile, voi trece la lacto-fermentare ”.

În legătură cu fructele, depuneți eforturi pentru a face o gem sau o marmeladă care poate păstra mult mai mult în frigider dacă o scuturați corespunzător.

3 din 4

Shutterstock

The Leftovers

„Îți este greu să fii artistic cu resturile, deoarece posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate”, spune Anderson. „Vom pregăti în mod intenționat loturi uriașe în prima seară, așa că rămân destule pentru câteva mese suplimentare. Poate fi un economizor de timp real în bucătărie! ”

De exemplu, dacă faceți ceva de genul fasole neagră cu legume și orez într-o noapte, încercați să-l puneți din nou direct într-un burrito sau poate într-un burger vegetarian.

4 din 4

Jordan Siemens / Getty Pictures

Alimente de lungă durată

În plus, probleme simple precum fasole uscată, cereale, nuci și făină: Anderson recomandă aceste lucruri pentru persoanele de origine vegetală care sunt închise.

Gluten de grâu important: Trebuie să aveți proteine! Dacă aveți aceste lucruri rotunde, există atât de multe texturi asemănătoare cărnii pe care le-ați putea crea. Și este o făină, deci este stabilă la depozitare.

Condimente și sosuri: drojdie dietetică (aromă lipicioasă sau de pasăre dacă o prăjiți), miso (sărată și funky și lipicioasă), sos de soia, oțete (murături aceste legume, va proteja și va fi o gustare delicioasă) și condimente uscate (sunt posibile tot felul de amestecuri).

Tofu: „Este de modă veche, totuși, tofu este foarte versatil și are o mulțime de proteine. Puteți să-l marinati și să-l tăiați în cuburi și să-l coaceți, îl puteți condimenta și face la grătar, puteți face un amestec sau amestecați-l și faceți o brânză cu aromă de ricotta ”.

Scris de

!

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required