Cele mai bune 11 alimente pentru a cumpăra congelate
Produsele contemporane s-au gândit de mult timp pentru că sunt cele mai sigure presupuneri pentru sportivi și culturisti, totuși nu răcesc fructele și legumele congelate pur și simplu, dar.
Cercetările efectuate de Institutul pentru Analiza Alimentelor și Administrația pentru Alimente și Medicamente au arătat că produsele pot pierde până la 45% din vitaminele sale importante în timpul călătoriei de la fermă la fermă. desktop, un interval care poate dura până la 16 zile. Aceste fructe de padure, pepeni, roșii și legume pot fi expuse la pesticide, căldură excesivă și greutate redusă în timpul transportului, compromitând în continuare prospețimea și valoarea alimentară a acestora.
Acest lucru, majoritatea fructelor și legumelor congelate sunt albe, fierte rapid sau aburite și apoi congelate în câteva ore de la culegere, un proces care ajută la stabiliți fiecare stil recent și valoare dietetică. Produsele congelate pot fi accesibile pe tot parcursul anului și sunt în general mai ieftine decât cele proaspete. Deci, este prea mult timp să vă familiarizați cu factorii de mai jos și să vă inventariați congelatorul cu potențele dietetice subevaluate găsite în următoarele diapozitive.
Cum este contemporanul este contemporan?
- Morcovi: 9-10 zile de la fermă la birou, 10% lipsește vitaminele
- Mazăre: 8-10 zile de la fermă la birou, 15% lipsește vitaminele
- Broccoli și conopidă: 6-16 zile de la fermă la birou, 25% vitamine deplasate
- Fasole fără experiență: 11-15 zile de la fermă la birou, 45% lipsește vitaminele
Aprovizionare: Institutul de Analiză Alimentară
Cum poți îngheța un lucru?
„Mesele sunt protejate în congelator aproape la nesfârșit, totuși calitatea lor ridicată se va diminua în timp”, spune Kathy Bernard. , Specialist în date tehnice la Divizia de Agricultură din SUA. Doar câteva cifre aproximative de luat în considerare: Torturile congelate trebuie folosite în termen de trei până la 4 luni, resturile gătite sunt bune până la șase luni și fripturile înghețate și Găina sau curcanul întreg poate dura până la 12 luni. Acaparatori de alimente, bucurați-vă!
Dar decongelarea?
trei opțiuni protejate pentru dezghețarea alimentelor: în frigider, în apă rece sau în cuptorul cu microunde.
„Este mai bine să planificați în avans o dezghețare lentă, protejată în interiorul frigiderului”, spune Bernard. Aruncați doar mesele congelate și așteptați până când sunt fragede. „Aparatele mici se decongelează de obicei într-o singură zi; mesele mai mari pot dura o zi sau două. Și dispozitivele deosebit de masive, cum ar fi curcanii, ar putea dura mai mult, în viitor, la fiecare 5 kilograme de greutate ”, spune el. „Dacă nu vă place să utilizați cuptorul cu microunde pentru a dezgheța mai devreme, cea mai mare presupunere este metodologia apei reci.”
Așezați mesele într-o pungă de plastic etanșă și puneți-le în apă rece. Schimbați apa la fiecare jumătate de oră pentru a o menține rece și, după dezghețare, pregătiți cina instantaneu.
Dacă dezghețați alimentele în cuptorul cu microunde, pregătiți-le instantaneu. după decongelare, deoarece unele zone ale alimentelor ar putea deveni fierbinți și ar putea începe să gătească cina la cuptorul cu microunde.