9 mese vegetariene ambalate în proteine pe care le puteți face la grătar
CHETHAN J prin Shutterstock
Grill-ul cu un ribeye sau un burger suculent, acum Fie că se face în aer liber sau în bucătărie, este unul dintre cele mai bune momente de plăcere pentru mulți băieți și fete.
Cu toate acestea, în timp ce mulți șobolani cu sânge roșu nu pot întoarce o friptură bună la grătar, grăsimile și energia care conțin o bucată de carne nu în orice moment se potrivește perfect unei diete de antrenament tipice. Rezoluție: aceste opțiuni vegetariene ambalate în proteine, care sunt bune opțiuni cu conținut scăzut de calorii pentru aparatele de grătar normale centrate pe carne.
Adăugați-le în planul săptămânal de masă pentru a rămâne slabe, în timp ce reparați în continuare proteinele.
1 din 9
CHETHAN J prin Shutterstock
Paneer Tikka
Pentru cei cărora le plac mâncărurile indiene, se vor bucura de aceste kebabs vegetarieni. Paneer tikka este o frigarui de legume indian, realizat cu bucăți de brânză paneer infuzată cu mirodenii indiene parfumate. „Adăugați câteva legume la frigărui pentru un preparat la grătar gustos, hrănitor, plin de proteine”, spune Roxana Begum, RD
Paneer încorporează aproximativ 12g de proteine pe jumătate Ceașcă.
2 din 9
AS Meals studio prin Shutterstock
Burgers de fasole
Există o mulțime de opțiuni de burger vegetal, totuși cel mai eficient tip pentru grătar la grătar cu leguminoase consistente – cunoscute și sub numele de năut, mazăre uscată, fasole sau linte. Acest burger ușor de fasole neagră este o masă considerabilă, cu multă aromă. De asemenea, puteți utiliza orice alt impuls ca bază pentru burgerul dvs. Năutul și linte sunt opțiuni vegetariene bogate în proteine, care pot rezista la căldura grătarului. Cu 15g de proteine într-o ceașcă de fasole neagră și 18g într-o ceașcă de linte, nu puteți greși cu un burger pe bază de fasole.
3 din 9
Nataliya Arzamasova prin Shutterstock
Quesadilla
Această capsă mexicană poate fi făcută la comandă cu o serie de umpluturi vegetariene complet diferite, cum ar fi fasolea , brânză și legume. „Quesadilele de fasole și brânză nu numai că creează o masă bogată în proteine, cu toate acestea, cerealele integrale și legumele adaugă fibre, vitamine nutriționale și minerale”, spune Kathy Siegel, MS, RDN, CDN Plus. grătar fără a murdări o tigaie.
4 din 9
Puzurin Mihail via Shutterstock
Tofu
Găsește-l irezistibil sau urăște-l, tofu este o bază vegetariană bogată în proteine, care poate fi gătită în destul de multe metode. Marinează o placă în sosul tău preferat de ardere sau freacă-o și aruncă-o pe grătar. Alternativ, fii puțin mai inventiv și „pune-l pe frigărui cu bucăți de ceapă roșiatică și ardei gras multicolori”, sugerează Christy Brissette, MS, RD. O cană de tofu are 22 g de proteine, aceeași cantitate ca 3 oz de pui.
5 din 9
Leigh Anne Meeks prin Shutterstock
Ciuperci Portobello
O realitate adesea trecută cu vederea despre ciupercile Portobello: conțin cantități mari de proteine (aproape 9 g per ciupercă). În plus, sunt ușor de prăjit. „Marinati portobellos-urile intr-un amestec de ulei de masline, sare, piper, usturoi praf, apoi faceti-le la gratar”, sugereaza Angie Asche, RD. „Stropiti balsamice si diferite legume cubulete la foc mare.”
6 din 9
Transferul secundului prin Shutterstock
Halloumi
Cunoscută și sub denumirea de „brânză la grătar”, brânza halloumi este o proteină istorică cipriotă. (Este cunoscut sub numele de hellim în Turcia). Această brânză moale seamănă foarte mult cu tofu sau paneer și se menține frumos în căldura grătarului. Puteți să-l marinati și să-l serviți cu absolut orice. Și doar 1 oz de halloumi are 7 g de proteine, care este similar cu multe forme de carne.
7 din 9
Ariyani Tedjo prin Shutterstock
Tempeh
Similar cu tofu, tempeh este alcătuit din soia. Spre deosebire de tofu, tempehul este fermentat, făcându-l o sursă pură de probiotice sănătoase pentru intestin. Tempehul este considerabil lipsit de gust, făcându-l un recipient important în marinatele dvs. de prăjire delicioase și sănătoase. „Marinează tempehul într-un sos de arahide de casă (unt de arahide, suc de lămâie, puțină miere și sare și fulgi de piper purpuriu zdrobit) și aruncă-l pe grătar”, sugerează Brisette.
8 din 9
Romiana Lee prin Shutterstock
Scoici
Nu toți vegetarienii mănâncă fructe de mare, oricât de mulți o fac, iar scoicile sunt una dintre cele mai bune tipuri de fructe de mare pentru a pregăti cina pe grătar. Așezați întreaga scoică pe un grătar fierbinte și așteptați să se deschidă, aproximativ 8-10 minute. Apoi stropiți cu suc de lămâie, usturoi și ierburi și mâncați direct fără coajă. Doar 5 scoici vor trimite 10g de proteine și niciodată mult mai mult.
9 din 9
OlegD prin Shutterstock
Ardei umpluți
Deși ardeii umpluți sunt de obicei ambalate cu carne și legume, ele sunt, de asemenea, un recipient important pentru proteinele vegetariene cum ar fi tofu sfărâmat, quinoa, fasole sau linte. De asemenea, sunt un tip de gestionare computerizată a porțiunilor. Pentru a face ardei grași umpluți, sotati legumele împreună cu proteina vegetariană la alegere, turnați combinația într-un ardei gras și grătiți timp de 8-10 minute.
În plus de Natalie Rizzo, MS, RD