Blog Details

Culturism - Culturismul.ro > Fitness > 8 trucuri pentru siguranța alimentelor pentru a vă ține cont de gânduri atunci când pregătiți carne
8 trucuri pentru siguranța alimentelor pentru a vă ține cont de gânduri atunci când pregătiți carne

8 trucuri pentru siguranța alimentelor pentru a vă ține cont de gânduri atunci când pregătiți carne

Pregătirea meselor în vrac la începutul săptămânii este o tactică de bază pentru mulți culturisti. Este util pe termen lung, cu toate acestea este un ritual care constă întotdeauna în prepararea și gătirea de kilograme de carne, ceea ce poate duce la multe alternative pentru contaminarea încrucișată. Pentru cei care nu sunt precauți, legumele crude pe care le-ați tăiat ar putea include o fațetă de intoxicație alimentară de pe o tăietură murdară sau cuțit.

Pentru cei cărora le place să pregătească și să consume carne ambalată în proteine, există puține obiceiuri care vă pot menține carnea potrivită pentru consum sau prezintă potențialul pentru agenți patogeni. microorganism care să te îmbolnăvească. Chiar aici, am acoperit 9 hacks pentru siguranța alimentelor de care să ții cont în timp ce îți pregătești puiul, friptura, carnea de porc sau alte tipuri de carne pentru a le menține în siguranță de la pregătire până la depozitare.

1 din 8

Carne brută cu amănuntul corect

Imediat ce îți cumperi carnea, trebuie să fie depozitată corect când ajungi acasă. Puneți la frigider tot timpul carnea în termen de două ore de la achiziționarea meselor sau o oră dacă temperatura este de 90 ° sau mai mare.

Asigurați-vă că carnea este înfășurată înainte de a o introduce în frigider pentru a păstra calitatea înaltă și a preveni scurgerea sucurilor de carne pe diferite alimente. Pentru cei care vor îngheța carnea, înfășurați pachetul oferit peste ambalajul său unic cu folie de aluminiu sau plastic.

2 din 8

Decongelați în interiorul frigiderului

În niciun caz nu lăsați carnea pe tejghea pentru a o dezgheța. Temperatura camerei este ideală pentru ca microorganismele să crească și să prospere în cantități care vă pot face să vă îmbolnăviți și nici măcar o gătire adecvată nu ar putea distruge toate miliardele de microorganisme care pot prospera în timp ce carnea se dezgheță.

Înlocuitor, puneți carnea congelată în frigider pentru a o dezgheța peste noapte înainte de gătit. Așezați carne congelată în dulapurile inferioare sub alimente gata consumate (cum ar fi legume și fructe) și înfășurați-le sau puneți-le într-un recipient pentru a prinde orice sucuri care picură.

3 din 8

Nu vă spălați carnea

Recomandările dietetice 2015-2020 recomandă să nu spălați carnea înainte de a o prepara sau de a o găti, totuși, o analiză a constatat că spălarea cărnii și a păsărilor de curte determină Apa și microorganismele se stropesc pe chiuvetă și pe contor, contaminând tot ceea ce atinge.

Deci, săriți apa, atâta timp cât mâncați corect carnea, gătind-o la temperatura de gătit internă cu adevărat utilă, va distruge orice microorganisme periculoase pe care le conține.

4 din 8

Nu utilizați tăierea identică pentru carne și legume

Carnea crudă poate conține microorganisme periculoase, care ar putea pur și simplu să se transfere de la un etaj la altul și, eventual, să vă îmbolnăvească. Utilizați plăci de tăiat separate pe carnea crudă și diferite alimente, cum ar fi legumele și fructele, sau asigurați-vă că vă spălați bine tăierea cu săpun de curățare și apă fierbinte înainte de a o folosi pentru mese simple.

De asemenea, asigurați-vă că vă curățați corect brațele și orice suprafețe de lucru după ce ați tratat cu carne crudă și nu uitați să frecați toate ustensilele folosite.

5 din 8

Marinează corect carnea

Pentru cei care aleg să-și marineze carnea, așezați apoi carnea marinată într-un recipient căptușit în interiorul frigiderului. Când scoateți carnea din recipient, aruncați marinada în exces. Nu folosiți restul de marinată; este contaminat cu orice microorganisme se află în carnea crudă.

6 din 8

Stai departe de contaminarea încrucișată a vaselor

Nu utilizați aceeași farfurie, clești sau ustensile pe care le-ați folosit la prepararea cărnii crude pentru a face față cărnii fierte. Acesta este un alt tip de contaminare încrucișată pe care mulți îl trec cu vederea.

7 din 8

Folosiți un termometru pentru carne

Gătitul corect este singurul mijloc de a se asigura că microorganismele sunt distruse și singura strategie de a ști că carnea a atins temperatura internă corectă de gătit este să o verificați cu un termometru.

Există câteva termometre destul de reci pe care ar trebui să le cumpărați și care au temperaturile de gătit încorporate sau ar trebui să utilizați următoarele reguli ale Serviciului de inspecție și siguranță alimentară pentru gătitul cărnii ( USDA FSIS):

  • Vită, porc, vițel și miel (cotlete, fripturi, fripturi): 145 ° F și lăsați carnea să se relaxeze cel puțin 3 minute
  • Carnea de podea: 160 ° F
  • Șuncă (contemporană sau gătită): 145 ° F și lăsați carnea să se relaxeze cel puțin 3 minute

8 din 8

Rămășițele comerciantului cu amănuntul în termen de 2 ore

Pentru cei care au resturi, acestea trebuie depozitate într-un recipient resigilabil și plasate în frigider în termen de 2 ore. Dacă temperatura este de 90 ° F sau mai mare, resturile ar trebui păstrate în decurs de 1 oră.

Nu lăsați resturile mai mult, deoarece oferă microorganismului o lungă perioadă de timp pentru a se dezvolta și a prospera în mesele dumneavoastră.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required