Blog Details

Culturism - Culturismul.ro > Fitness > 14 superalimente de toamnă pentru o mai bună bunăstare
14 superalimente de toamnă pentru o mai bună bunăstare

14 superalimente de toamnă pentru o mai bună bunăstare

Vremea este pe cale să devină mult mai răcoroasă și dovleac, totul este acum la moda. Sigur, oferă scuza pentru a comanda un latte cu condimente de dovleac, cu toate acestea o creștere a taliei ar putea să o includă.

Ca alternativă la mersul la espresso mai mult aproape de Când vine toamna, începeți să vă umpleți farfuria cu mâncărurile excelente din acest sezon. Aceste mese vă vor afecta fizicul antrenat, cu o serie de avantaje pentru sănătate, cum ar fi un sistem imunitar ridicat și un metabolism mai rapid.

Avantajul: De asemenea, vă vor afecta pozitiv antrenamentul prin reducerea timpul de restaurare și crește nivelul t.

1 din 14

Varză Bruxelles

Există un motiv pentru care această legumă va avea un rău rap: aburirea produce mirosul și stilul ofensator, sulfuros.

Pentru a economisi mult pe nară, grătiți-le, le va da un gust dulce și de nucă. O cană din această legumă cuprinde practic 130% din DZR pentru vitamina C. Având intervale aplicabile de vitamina C ar putea ajuta la suprimarea intervalelor de cortizon, care vor apărea ori de câte ori vă simțiți copleșiți. Nivelurile excesive de cortizon pot afecta în mod negativ nivelurile de testosteron. ). Acest compus transformă apoi estrogenul în soiuri mai sigure, permițând intervale mai mari de testosteron liber. Toate acestea necesită mușchi suplimentari și mai cald.

2 din 14

Mere

Adagiul „măr pe zi” are unele justificări. În plus, faptul că un măr poate ajuta la acumularea multor fibre, promovează și bunăstarea inimii coronariene și previne accidentele vasculare cerebrale.

Specialiștii cred că acest lucru se datorează compuși antioxidanți din măr. . În ceea ce privește aflarea, să ai un măr ca gustare înainte de antrenament îți poate îmbunătăți rezistența. Rațiunea: Merele conțin quercetină, un flavonoid care s-a dovedit că răspândește oxigen în plămâni.

3 din 14

Conopidă

Conopida se află în familia cruciferelor, uneori eclipsată de ruda sa, fără experiență, broccoli.

Încadrând în clasa superalimentelor, conopida ar putea ajuta la combaterea majorității cancerelor, la îmbunătățirea sănătății inimii coronariene, la combaterea iritațiilor și la îmbunătățirea performanței cognitiv și hepatic.

Cercetările din cadrul Colegiului din Hawaii au indicat că trei porții de conopidă pe săptămână pot îmbunătăți performanța ficatului, permițându-i organismului să ardă grăsimile cu mai mult succes.

4 din 14

Cartofi dulci

Un cartof dulce mediu conține 160 de calorii, 37 de grame de carbohidrați, 4 grame de proteine ​​și este încărcat cu vitamine și minerale nutriționale. Și, în mod surprinzător, cartofii dulci conțin mai mult potasiu decât bananele, ajutând la îndepărtarea crampelor musculare.

Pentru beneficii suplimentare pentru sănătate, mâncați cartofi dulci cu porii și pielea. Pielea este bogată în fibre și quercetină. După cum s-a menționat mai sus, quercentina vă poate îmbunătăți rezistența în timpul exercițiului.

5 din 14

Dovleacul

Toamna înseamnă, de fapt, că este sezonul pentru tot ce are legătură cu dovleacul: pâine, bere, espresso … lista Verificarea este nelimitată.

O cană din acest fruct atât de iubit vă poate ajuta să reduceți greutatea, să vă îmbunătățiți temperamentul și să vă protejați pielea. Cu doar trei grame de fibre pe cană și 49 de grame de energie, dovleacul vă poate menține mai plin mai mult timp, iar profilul său carotenoid ar putea ajuta la reducerea ridurilor.

Pentru partea musculară , transformați dovlecelul într-un smoothie post-antrenament pentru a vă reîncărca sistemul cu electroliți, reducând șansele unei crampe dureroase. Dovleacul este un alt aliment care conține mai mult potasiu decât bananele.

6 din 14

Winter Squash

Zilele mai reci pot crește, în general, pofta într-un mod similar cu dorința unei mese grele cu paste. Când se întâmplă acest lucru, gătiți cina cu niște dovlecei spaghete folosind dovlecei de iarnă.

Dovlecele de iarnă este o sursă minunată de vitamina B6, mangan și tiamină. Tiamina lucrează pentru a metaboliza alimentele pe care le consumați pur și simplu pentru energie și îmbunătățește concentrarea psihologică și temperamentul.

7 din 14

Rutabaga

Este o cruce între napi și varză și este destul de neobișnuit în majoritatea felurilor de mâncare, Cu toate acestea, raiul este o legumă rădăcină pe care ar trebui să o cunoașteți.

Pentru început, coala este un aliment cu conținut scăzut de calorii, cu exces de fibre, care vă ajută să vă simțiți mai completă și reglează acțiunile intestinale. Este, de asemenea, puternic în antioxidanți, care acționează pentru combaterea radicalilor liberi, care pot provoca vătămări corporale.

Odată ce vrei să te bucuri de piure de cartofi, dar nu. Nu vrei să-ți distrugi macro-urile de carbohidrați, sub rutabaga. O cană de piure de Kohlrabi are doar 15 grame de carbohidrați și sunt adesea gătite la fel ca piureul de cartofi.

8 din 14

Ciuperci

Începeți să consumați ciuperci suplimentare, deoarece acestea sunt scăzute pe scara de calorii și conțin zero grame de grăsime. Datorită profilului lor nutritiv, acestea sunt clasificate mai bine decât fructele și legumele și sunt considerate alimente intenționate.

În ceea ce privește vitaminele B nutriționale, ciupercile odată acoperite, transformându-vă mesele în energie. Materialul său în exces de conținut de seleniu poate îmbunătăți chiar și un răspuns imun prin creșterea producției de celule T.

În ceea ce privește vitamina D din ciuperci, acestea au fost legate de reglarea progresului celular. , inhibând expansiunea majorității celulelor canceroase.

9 din 14

Rodii

Până acum este destul de evident că antioxidanții sunt de ajutor pentru bunăstarea ta. Cu toate acestea, în legătură cu descoperirea, s-a văzut că sucul de rodie îmbunătățește refacerea musculară.

Colegiul din Texas din Austin a efectuat cercetări prin intermediul pe care două echipe au băut 4 uncii de suc de rodie sau un placebo de două ori pe zi. Fiecare grup a participat la exerciții de ridicare a greutății, iar grupul de grenade sa dovedit a fi mult mai puțin dureros și a avut un punct slab al mușchilor coborâți timp de șapte zile.

10 din 14

Afine

Afinele ajung la vârf în septembrie și sunt fructele preferate de Ziua Recunoștinței. Acestea oferă proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și anticanceroase pentru sănătate.

Acest fruct amar și purpuriu este cel mai bine cunoscut pentru că este utilizat pentru remedierea infecțiilor tractului urinar (ITU). datorită excesului său de proantocianidine, care ajută la reducerea numărului de microorganisme. În plus, proantocianidinele îmbunătățesc sănătatea bucală prin oprirea bolii gingivale. Adăugați puțină salată sau aruncați-le direct într-un smoothie pentru acea aromă tartă.

11 din 14

Sfeclă

Cercetările recomandă ca nitrații care se găsesc în mod natural în sfeclă să ajute la vasodilatarea (lărgirea) vase de sânge. Acest lucru va crește fluxul de sânge către țesutul muscular care lucrează, permițându-le să lucreze mai eficient.

12 din 14

Piept de curcan

Fiecare porție de 3 uncii oferă 20 de grame de proteine ​​și un gram mic de grăsime. Deci, înghițiți-o fără reținere pe care ar trebui să o prezentați pentru plăcinta cu pecan a mamei.

13 din 14

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required