3 conserve de pește care vă sunt bune
Știm cu toții că vă place conservele de pește, sardinele. Din păcate, totuși, se pare că majoritatea echipamentelor fiabile de vizionare a fructelor de mare recomandă insistent să le achiziționați. Sunt supra-pescuit, ceea ce amenință nu numai populațiile de sardine, ci și lanțurile alimentare mediteraneene. (Procentele scăzute au forțat chiar și pescuitul de sardină din Pacific să se închidă pe scurt anterior.)
Dincolo de aceasta, o varietate de fructe de mare gata preparate au niveluri dăunătoare de mercur. Mercurul, spre deosebire de multe minerale diferite pe care le consumați în planul dvs. de slăbire, nu are o funcție majoră, ceea ce înseamnă că este în primul rând ineficient. În plus, mercurul ar putea fi periculos, deoarece, în porții masive, poate înlocui seleniul (care este un antioxidant important în fabricare și absorbție). Acest lucru vă va ajuta să evitați opțiunile încărcate cu mercur, am inclus în mod colectiv această listă de verificare benefică a celor mai sigure opțiuni de fructe de mare de pe piață.
Acestea fiind spuse, conservele de pește au un loc în dulapurile dvs. – o varietate de soiuri sunt aproape toate proteine, cu doar câțiva carbohidrați și grăsimi sănătoase. Sunt, de asemenea, o gustare rapidă – doar deschideți cutia și adăugați câteva condimente și este ora prânzului.
Chiar aici, o serie de opțiuni excelente de mâncare oricând pentru sardine.